SERVEIS VETERINARIS

ELS NOSTRES SERVEIS

En HOSPITAL VETERINARI DIAGNÒSTIC portem molts anys tractant casos de tot tipus d'especialitats, per això hem incorporat l'especialització amb nous companys que faran que la teva mascota es trobi en un entorn professional.

Portem a terme serveis especialitzats de; cirurgia de teixits tous i traumatologia, oftalmologia, cardiologia, animals exòtics, dermatologia, endoscòpia, cirurgia laparoscòpica, laboratori, radiologia, ecografia etc ...

 

En el nostre Hospital Veterinari disposem de totes aquestes especialitats per a la cura de la teva mascota

 

 

CONSULTES

VACUNACIÓ

 

 

La complexa ciència de la medicina de les mascotes ens obliga a estar formant-nos contínuament per donar un servei professional de qualitat, l'aparició d'especialitats en veterinària fa que els diagnòstics siguin més precisos i els tractaments més eficaços.

El nostre servei d'Urgències de 24 hores tindrà cura de la teva mascota i la vigilarà permanentment.

 

 

La vacunació és la millor medicina existent per a la prevenció de les malalties contagioses de les mascotes. En el nostre Hospital Veterinari li assessorem del millor protocol per a cada edat i espècie.

Disposem de les vacunes existents al mercat per a la prevenció de la leishmaniosi, així com dels diferents antiparasitaris preventius de la mateixa.

La desparaitación interna i externa és de vital importància per evitar el contagi als éssers humans, els nostres professionals et recomanaran el millor tractament per a la teva mascota.

IDENTIFICACIÓ

HOSPITALIZACIÓ

 

Una mascota que es perd i no està identificada té moltes menys oportunitats de tornar a casa. Per poder recuperar-la, així com per vetllar perquè compleixi els requisits sanitaris en cada cas, els identifiquem amb un microxip que serà la seva identificació al llarg de la seva vida.

 

 

En Hospital Veterinari Diagnòstic disposem d'un espai dedicat per a l'hospitalització dels pacients que han estat intervinguts i necessiten seguir rebent atenció veterinària continuada durant el seu ingrés. Els nostres pacients reben un exclusiu tracte i estan monitoritzats i vigilats les 24 hores, tot això amb la cura i afecte del nostre equip de professionals veterinaris.

CIRURGIA

RADIOLOGIA

 

Comptem amb un quiròfan totalment equipat amb l'última tecnologia. Les intervencions que realitzen els nostres veterinaris es duen a terme amb la màxima seguretat, asèpsia i comoditat perquè la seva mascota estigui còmoda i relaxada en un moment tan important. En tot moment, controlarem el dolor que pugui patir el seu animal de companyia, tant en el moment de l'operació com en el postoperatori.

 

El servei de RADIOLOGIA DIGITAL ens permet realitzar diagnòstics amb rapidesa i exactitud.

La DIGITALITZACIÓ RADIOLÒGICA HA suposat un avanç enorme per la seva qualitat i facilitat de maneig. Al nostre centre disposem d'aquest servei des de fa ja uns anys.

ENDOSCÒPIA

ECOGRAFIA

 

L'endoscòpia és un mètode fantàstic per explorar el tub digestiu, ens permet veure mitjançant una pantalla la major part del tub digestiu, treure cossos estranys i agafar biòpsies sense sotmetre els pacients a una intervenció quirúrgica.

 

 

L'ecografia és un mètode de diagnòstic indolor que ens permet mitjançant ultrasons observar òrgans interns. Tremendament útil per abdomen, cor, oftalmologia etc ...

Necessites contactar amb nosaltres?

 

¡ CONTACTA  !

 

 

Copyright © 2018 , HOSPITAL VETERINARI DIAGNÒSTIC

Avda Sant Bernat Calbó 45/47

Reus , Tarragona

+34 977 75 76 64

URGENCIES 24 H 607 70 43 51

 

SERVEIS VETERINARIS

¡ CONTACTA  !

Necessites contactar amb nosaltres?

 

SERVEIS VETERINARIS

Necessites contactar amb nosaltres?

 

¡ CONTACTA  !

HOSPITAL VETERINARI DIAGNÒSTIC

SERVEIS VETERINARIS

HOSPITAL VETERINARI DIAGNÒSTIC

ELS NOSTRES SERVEIS

Necessites contactar amb nosaltres?

 

¡ CONTACTA  !

HOSPITAL VETERINARI DIAGNÒSTIC

SERVEIS VETERINARIS

ELS NOSTRES SERVEIS

Necessites contactar amb nosaltres?

 

¡ CONTACTA  !